Akcije i promocije | manitu.hr
hrende

Interijeri po mjeri

Akcije i promocije

Akcije i promocije

 

Akcije i promocije od strane Manitu d.o.o. tvrtke biti će objavljivane na ovim stranicama, a moći će se pronaći i pokoji savjet te naše najnovije vijesti. Stoga navratite koji put, provjerite što je novo, pročitajte koji savjet i dodajte nas u svoje oznake za buduće lakše pronalaženje natrag na naše stranice.

Kako pravilno urediti apartman?

Posted by on 21:01 in Savjeti | 0 comments

Kako pravilno urediti apartman?

Uređenje apartmana za iznajmljivanje sve je češća tema s obzirom na rastući broj posjetitelja, ali i produljenje turističke sezone u kojoj se sve više nude dodatni sadržaji koji privlače posjetitelje. Stoga je od presudne važnosti, ukoliko se nalazite u funkciji iznajmljivača, izgled i uređenje vašeg apartmana.

Daleko su poodmakla vremena kad su apartmani za odmor bili gotovo unificirani pa gosti zapravo nisu imali preveliku mogućnost odabira. Danas, želite li privući goste i to one koji će vam se vraćati iz godine u godinu te osigurati pun apartman, u jeku i van sezone, te ujedno i dobro zaraditi,  skladno dizajniran i funkcionalano uređen apartman garancija je uspjeha. Ipak, nije sve tako jednostavno i stoga nastavite čitati kako biste saznali kako pravilno urediti apartman.

(više…)

Što je to kantiranje?

Posted by on 20:37 in Savjeti | 0 comments

Što je to kantiranje?

Bez puno okolišanja, odgovorimo kratko i jasno na postavljeno pitanje. Kantiranje predstavlja postupak lijepljenja rubnih traka na iveral te zatvaranja svih vidljivih dijelova iverala na elementima za namještaj.

Dakle, prilikom odabira materijala (dekora i debljine) za vaš namještaj; bilo da se radi o kuhinji ili spavaćoj sobi, taj se materijal šalje na krojenje prema krojnoj listi izrađenoj na temelju vaših potreba. Svaki tako iskrojen dio prepun je nezaštićenih bočnih stana koje je, naravno, potrebno zatvoriti ili kantirati kako bi iveral bio estetski prihvatljiv.

(više…)

5 rješenja po mjeri za uštedu prostora uz multifunkcionalni namještaj

Posted by on 14:50 in Savjeti | 0 comments

5 rješenja po mjeri za uštedu prostora uz multifunkcionalni namještaj

Ne tako davno, uređenje prostora malih dimenzija zadavalo je muke vlasnicima. Bilo je iznimno teško pronaći komad namještaja koji odgovara dimenzijama i oblikom te koji će zadovoljiti potrebe vlasnika, a da ujedno ne zaguši prostor. Srećom, danas se situacija na tržištu potpuno promijenila. Multifunkcionalan namještaj na široka vrata ulazi u domove, ali i u uredske prostore te pronalazi sve više zadovoljnih sljedbenika.

(više…)

Povećajte efikasnost ureda

Posted by on 16:18 in Savjeti | 0 comments

Povećajte efikasnost ureda

S obzirom na činjenicu da na poslu provodimo veći dio svog vremena, u pravilu osam ili više sati, mjesto na kojem radimo uvelike utječe na našu efikasnost i produktivnost. Naravno da je efikasnost teško održati na visokom nivou cijelo vrijeme. Ipak, postoje neki savjeti koji će vam olakšati zadržavanje optimalne razine radne efikasnosti, a ujedno će utjecati i na poboljšanje radne atmosfere u samom uredu.

(više…)

Vodič za kupovinu uredskog namještaja

Posted by on 20:35 in Savjeti | 0 comments

Vodič za kupovinu uredskog namještaja

Tvrtka Manitu d.o.o. tijekom godina profesionalnog rada usavršila je i isprofilirala se kao tvrtka koja će vam po mjeri izraditi namještaj za svaki ured -od najmanjeg do najvećeg. Njihov asortiman raspolaže širokom paletom proizvoda od radnih stolova, elemenata za odlaganje, ladičara i polica, a sve lijepog dizajna, pametnih funkcija i visoke kvalitete. Stoga je to idealno mjesto u kojem možete pronaći sve što vam je potrebno kako bi poslovanje vaše tvrtke teklo bez poteškoća, a ukoliko je potrebno možete se i savjetovati sa stručnjacima koji će vam predložiti najbolje rješenje za vaš ured.

 

(više…)

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz naše akcije, popuste i promocije.

You have Successfully Subscribed!