Akcije i promocije | manitu.hr
hrende

Interijeri po mjeri

Akcije i promocije

Akcije i promocije

 

Akcije i promocije od strane Manitu d.o.o. tvrtke biti će objavljivane na ovim stranicama, a moći će se pronaći i pokoji savjet te naše najnovije vijesti. Stoga navratite koji put, provjerite što je novo, pročitajte koji savjet i dodajte nas u svoje oznake za buduće lakše pronalaženje natrag na naše stranice.

Najbolji hotelski kreveti

Posted by on 21:52 in Savjeti | 0 comments

Najbolji hotelski kreveti

Bez obzira na okolnosti koje su vas dovele u neki hotel u potrazi za smještajem i odmorom, bilo da je to naporan dan proveden u razgledavanju lokacije koja se donedavno nalazila na vašoj “bucket” listi ili pak su razlog poslovne obveze, svatko će se složiti da je dobar i kvalitetan san jedna od najvažnijih stvari koju putnici traže od hotela.

A da bi se mogli dobro naspavati, naravno, potrebno je leći na udoban i kvalitean krevet. Upravo je kvaliteta kreveta od presudne važnosti za vaš san koji uvelike utječe na produktivnost tijekom narednog dana. Jer, osim ako ne spadate u skupinu onih sretnika kojima je dovoljno 3 do 5 sati sna, vašem tijelu je potrebno 7 ili 8 sati.

A ako se nalazite u hotelu zbog poslovnih obveza, kvaliteta vašeg sna može doprinjeti i poslovnom uspjehu.

 

Dakle, što to krevet čini dobrim krevetom?

 

Za početak, vizualni efekt igra veliku ulogu. Naravno da će krevet u svakom hotelu biti uredno složen, ali ako je pokrivač dotrajao, ako na sam pogled uočavate da je izbljedio ili je prekičas i ne uklapa se u stil sobe tada već to može pokvariti cijeli dojam. Prema nekim istraživanjima, svi najbolji krevetu u hotelima su bijele boje. Bijela boja je boja luksuza, a krajnji rezultat je boji san jer ćete se osjećati luksuznije ako spavate u takvom krevetu.

 

hotelski kreveti manitu.hr

 

Nadalje, druga najbitnija stvar je madrac. Jer badava bijeli krevet ako je madrac loš. Zato hoteljeri svakako moraju uložiti najviše u kvalitetan, visok madrac izrađen od najfinijih i izdržljivih vlakana, madrac koji će zadovoljiti prohtjeve i najzahtjevnijih klijenata.

Većina hotela kupuje madrace koji popularno zovu “tourist clas” koji imaju dobar omjer cijene i kvalitete, ali im nedostaje onaje efekt savršenosti. A upravo taj osjećaj želi gost koji odsjeda u vašem hotelu. Zato najbolji lanci hotela na svijetu traže od svojih proizvođača posebne madrace i oni su u pravilu vrlo skupi.

U takvim krevetima osjećat ćete se kao da lebdite, a taj efekt postiže se time što se krevet zapravo sastoji od dva odvojena madraca.

Čak i ako su hoteljeri pomalo uštedjeli kupnjom pa se odlučili opremiti sobe “tourist clas” madrcima, potrebno je osigurati rajsku posteljinu. To barem nije problem – jastuci različitih veličina i tvrdoće, popluni, prekrivači, deke i plahte… Sve mora biti od finih i kvalitetnih materijala kako bi vam pružili maksimalnu udobnost i zagarantirali “heavenly sleep”.

 

manitu hotelski kreveti

 

Ovih par smjernica pomoći će Vam kako pravilno urediti apartman, a u slućaju da trebate pouzdane, brze majstote s dugogodišnjim iskustvom u izradi namještaja po mjeri za hotelsko apartmanske prostore s povjerenjem se obratite tvrtki Manitu d.o.o. koja je u mogućnosti vaše želje i dizajnerske ideje realizirati na najbolji mogući način.

 

Kako pravilno urediti apartman?

Posted by on 21:01 in Savjeti | 0 comments

Kako pravilno urediti apartman?

Uređenje apartmana za iznajmljivanje sve je češća tema s obzirom na rastući broj posjetitelja, ali i produljenje turističke sezone u kojoj se sve više nude dodatni sadržaji koji privlače posjetitelje. Stoga je od presudne važnosti, ukoliko se nalazite u funkciji iznajmljivača, izgled i uređenje vašeg apartmana.

Daleko su poodmakla vremena kad su apartmani za odmor bili gotovo unificirani pa gosti zapravo nisu imali preveliku mogućnost odabira. Danas, želite li privući goste i to one koji će vam se vraćati iz godine u godinu te osigurati pun apartman, u jeku i van sezone, te ujedno i dobro zaraditi,  skladno dizajniran i funkcionalano uređen apartman garancija je uspjeha. Ipak, nije sve tako jednostavno i stoga nastavite čitati kako biste saznali kako pravilno urediti apartman.

(više…)

Što je to kantiranje?

Posted by on 20:37 in Savjeti | 0 comments

Što je to kantiranje?

Bez puno okolišanja, odgovorimo kratko i jasno na postavljeno pitanje. Kantiranje predstavlja postupak lijepljenja rubnih traka na iveral te zatvaranja svih vidljivih dijelova iverala na elementima za namještaj.

Dakle, prilikom odabira materijala (dekora i debljine) za vaš namještaj; bilo da se radi o kuhinji ili spavaćoj sobi, taj se materijal šalje na krojenje prema krojnoj listi izrađenoj na temelju vaših potreba. Svaki tako iskrojen dio prepun je nezaštićenih bočnih stana koje je, naravno, potrebno zatvoriti ili kantirati kako bi iveral bio estetski prihvatljiv.

(više…)

5 rješenja po mjeri za uštedu prostora uz multifunkcionalni namještaj

Posted by on 14:50 in Savjeti | 0 comments

5 rješenja po mjeri za uštedu prostora uz multifunkcionalni namještaj

Ne tako davno, uređenje prostora malih dimenzija zadavalo je muke vlasnicima. Bilo je iznimno teško pronaći komad namještaja koji odgovara dimenzijama i oblikom te koji će zadovoljiti potrebe vlasnika, a da ujedno ne zaguši prostor. Srećom, danas se situacija na tržištu potpuno promijenila. Multifunkcionalan namještaj na široka vrata ulazi u domove, ali i u uredske prostore te pronalazi sve više zadovoljnih sljedbenika.

(više…)

Povećajte efikasnost ureda

Posted by on 16:18 in Savjeti | 0 comments

Povećajte efikasnost ureda

S obzirom na činjenicu da na poslu provodimo veći dio svog vremena, u pravilu osam ili više sati, mjesto na kojem radimo uvelike utječe na našu efikasnost i produktivnost. Naravno da je efikasnost teško održati na visokom nivou cijelo vrijeme. Ipak, postoje neki savjeti koji će vam olakšati zadržavanje optimalne razine radne efikasnosti, a ujedno će utjecati i na poboljšanje radne atmosfere u samom uredu.

(više…)

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz naše akcije, popuste i promocije.

You have Successfully Subscribed!