Mogućnost besplatna izmjera | manitu.hr
hrende

Interijeri po mjeri

Mogućnost besplatna izmjera

 

Prije naše (besplatne) izmjere preporučujemo vam da pregledate našu internet stranicu, točnije galerije, kako biste se upoznali sa našom izradom namještaja a ujedno i pregledali fotografije koje će vam olakšati predodžbu konačnog izgleda vašeg novog namještaja, čime će vaša odluka o izboru najboljeg rješenja biti sigurnija i lakša.

besplatna_izmjera

Također nas možete nazvati ili poslati e-mail za besplatnu izmjeru u Vašem prostoru radi definiranja izvedbenih rješenja i detaljne izmjere.

Formular za utvrđivanje dimenzija vašeg prostora

 

Pogledajte što je sve potrebno i kako pravilno izmjeriti dimenzije vašeg prostora kako bi vaš namještaj bio skrojen baš po mjeri.

Preuzmite ovaj formular i ispunite ga potrebnim podacima te nam ga zajedno s vašim upitom pošaljite putem emaila koristeći našu stranicu za kontaktiranje.

Formular za utvrđivanje dimenzija prostora

 

Manitu klizna vrat

 

Preuzmite naš formular i ispunite potrebne podatke te ga putem naše kontaktne forme pošaljite na upit.

Formular za klizna vrata

 

Dodatne informacije

Klikom na sliku otvoriti će vam se novi prozor s odgovarajućim formularom kojeg zatim možete skinuti na svoje računalo i ispuniti. Ispunjen formular zatim možete poslati nama koristeći našu kontaktnu formu.

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz naše akcije, popuste i promocije.

You have Successfully Subscribed!