Najbolji hotelski kreveti | manitu.hr
hrende

Interijeri po mjeri

Najbolji hotelski kreveti

Najbolji hotelski kreveti

By on kol. 31, 2017 in Savjeti

Bez obzira na okolnosti koje su vas dovele u neki hotel u potrazi za smještajem i odmorom, bilo da je to naporan dan proveden u razgledavanju lokacije koja se donedavno nalazila na vašoj “bucket” listi ili pak su razlog poslovne obveze, svatko će se složiti da je dobar i kvalitetan san jedna od najvažnijih stvari koju putnici traže od hotela.

A da bi se mogli dobro naspavati, naravno, potrebno je leći na udoban i kvalitean krevet. Upravo je kvaliteta kreveta od presudne važnosti za vaš san koji uvelike utječe na produktivnost tijekom narednog dana. Jer, osim ako ne spadate u skupinu onih sretnika kojima je dovoljno 3 do 5 sati sna, vašem tijelu je potrebno 7 ili 8 sati.

A ako se nalazite u hotelu zbog poslovnih obveza, kvaliteta vašeg sna može doprinjeti i poslovnom uspjehu.

 

Dakle, što to krevet čini dobrim krevetom?

 

Za početak, vizualni efekt igra veliku ulogu. Naravno da će krevet u svakom hotelu biti uredno složen, ali ako je pokrivač dotrajao, ako na sam pogled uočavate da je izbljedio ili je prekičas i ne uklapa se u stil sobe tada već to može pokvariti cijeli dojam. Prema nekim istraživanjima, svi najbolji krevetu u hotelima su bijele boje. Bijela boja je boja luksuza, a krajnji rezultat je boji san jer ćete se osjećati luksuznije ako spavate u takvom krevetu.

 

hotelski kreveti manitu.hr

 

Nadalje, druga najbitnija stvar je madrac. Jer badava bijeli krevet ako je madrac loš. Zato hoteljeri svakako moraju uložiti najviše u kvalitetan, visok madrac izrađen od najfinijih i izdržljivih vlakana, madrac koji će zadovoljiti prohtjeve i najzahtjevnijih klijenata.

Većina hotela kupuje madrace koji popularno zovu “tourist clas” koji imaju dobar omjer cijene i kvalitete, ali im nedostaje onaje efekt savršenosti. A upravo taj osjećaj želi gost koji odsjeda u vašem hotelu. Zato najbolji lanci hotela na svijetu traže od svojih proizvođača posebne madrace i oni su u pravilu vrlo skupi.

U takvim krevetima osjećat ćete se kao da lebdite, a taj efekt postiže se time što se krevet zapravo sastoji od dva odvojena madraca.

Čak i ako su hoteljeri pomalo uštedjeli kupnjom pa se odlučili opremiti sobe “tourist clas” madrcima, potrebno je osigurati rajsku posteljinu. To barem nije problem – jastuci različitih veličina i tvrdoće, popluni, prekrivači, deke i plahte… Sve mora biti od finih i kvalitetnih materijala kako bi vam pružili maksimalnu udobnost i zagarantirali “heavenly sleep”.

 

manitu hotelski kreveti

 

Ovih par smjernica pomoći će Vam kako pravilno urediti apartman, a u slućaju da trebate pouzdane, brze majstote s dugogodišnjim iskustvom u izradi namještaja po mjeri za hotelsko apartmanske prostore s povjerenjem se obratite tvrtki Manitu d.o.o. koja je u mogućnosti vaše želje i dizajnerske ideje realizirati na najbolji mogući način.

 

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz naše akcije, popuste i promocije.

You have Successfully Subscribed!

%d blogeri kao ovaj: