Četiri savjeta do ureda iz snova | manitu.hr
hrende

Interijeri po mjeri

Četiri savjeta do ureda iz snova

Četiri savjeta do ureda iz snova

By on pro. 24, 2016 in Savjeti

Poslovan prostor mjesto je na kojem zaposlenik provodi velik dio svog dana. Stoga, da bi poticao kreativnu i radnu atmosferu, uređenje poslovnog prostora od iznimne je važnosti jer mora biti ugodno kako zaposleniku, tako i klijentima ili poslovnim partnerima.

Kad razmišljate o uređenju poslovnog prostora, mudro je držati se nekoliko jednostavnih savjeta. Neke najvažnije predstaviti ćemo u ovom članku.

1. Birajte svjetlije nijanse zidova i neutralne boje

 

Svjetlije nijanse zidova zrače osjećajem topline i ozbiljnosti, a to je element koji je prijeko potreban u poslovnom svijetu. Nipošto ne želite preplašiti klijenta s jarkim i intenzivnim bojama koje djeluju napadno i agresivno. Dakle, neutralne nijanse imaju dvostruki učinak – pojačavaju koncentraciju i djeluju smirujuće, a idealne su za manje poslovne prostore, kao i za prostore u kojima nedostaje prirodne svjetlosti. Ujedno ćete uz svijetle i neutralne nijanse zidova lakše namjestiti i opremiti uredski prostor jer će se većima namještaja lakše uklopiti. Možete si dozvoliti da jedan zid ili samo dio njega obojite nekom življom bojom koja će razveseliti ured i tako zračiti dodatnom smionošću i stilom.

 

2. Postavite zidne police

 

Zidne police na odgovarajućim mjestima osigurat će maksimalnu iskorištenost prostora u uredu. Također ćete pametnim odabirom polica uvesti red u bilo koji ured i riješiti se gomilanja papira na radnom stolu. Zidne police ne zauzimaju puno prostora, a ujedno su i praktične. Ovdje se opet možete poslužiti malim trikom za razbijanje monotonije – stavite plohe različitih boja ili čak drugačijih i otkačenih oblika.

 

 

3. Stavite jedan poseban, unikatan detalj

 

Dakle, ovdje se radi bilo o odabiru stolice, nekog naslonjača ili otkačenog, dizajnerskog dvosjeda ili pak o detalju kao što je slika, neka svjetiljka ili ukrasna vaza koji pljeni pozornost. Ne pričano o nečem pretjerano napadnom, već o detalju koji će osvježiti vaš ured i razbiti eventualnu monotoniju.

 

4. Kupite kvalitetne uredske stolice

 

Na uredskoj stolici nikako nebi trebali štedjeti. Osim što su kvalitetne stolice oku ugodne, njihova funkcionalnost prilikom očuvanja zdravlja vaših zaposlenika od presudne je važnosti. Ergonomska stolica od kvalitetnog materijala, s udobnim i prilagodljivim naslonom za glavu kao i prilagodljivom visinom te nagibom omogućit će nesmetan rad zaposlenika jer nekvalitetna stolica doprinosi nelagodi i može uzrokovati brojne nelagode i dugotrajne zdravstvene tegobe.

 

Za sva dizajnerska rješenja vezana uz izradu namještaja, s povjerenjem se obratite tvrtki Manitu d.o.o. koja je u mogućnosti vaše želje i dizajnerske ideje realizirati na najbolji mogući način.

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz naše akcije, popuste i promocije.

You have Successfully Subscribed!

%d blogeri kao ovaj: