Uredski namještaj po mjeri na koji se možete osloniti

Nazovi: +385 (0)40 633 455

 

Opremite urede i poslovne prostore kvalitenom opremom 

MANITU d.o.o. pomoći će Vam pri opremanju ureda po najvišim standardima kvalitete. Dugogodišnje iskustvo u opremanju visoko estetskih interijera daje nam potrebno iskustvo s kojim možemo garantirati kvalitetu izrade, dugotrajnost, izdržljivost i komfor našeg uredskog namještaja.

ili nazovite: +385 (0)40 633 455

O nama 

Manitu d.o.o. osnovana je 2007. godine u 100% hrvatskom vlasništvu s primarnom djelatnošću na tržištu repromaterijala da bi 2010. godine obogatila svoju ponudu i pokrenula vlastitu proizvodnju namještaja po mjeri i opremanje interijera stambenih i poslovnih prostora. Mi smo tvrtka za uređenje visoko estetskih interijera koji pruža profesionalnu uslugu osmišljavanja, uređenja i opremanja privatnih i poslovnih prostora.

Primaran cilj i poslovna filozofija tvrtke je jednostavna: razumjeti potrebe kupaca, zadovoljiti zahtjeve i u krajnjoj liniji premašiti sva njihova očekivanja!

Uredski namještaj po mjeri

Naše usluge

  • Radni i konferencijski stolovi za sastanke
  • Statični i pokretni ladičari
  • Uredski ormari i police te skladišni sustavi
  • Radne jedinice raznih oblika
  • Stolne pregrade, nadgradnje (pultovi)
  • Uredska galanterija

Zašto odabrati nas

Uvijek na vrijeme

Nastojimo razumjeti potrebe kupaca kako bismo zadovoljili njihove potrebe i na kraju nadmašili sva njihova očekivanja. Stoga nam je točnost vrlo važna i nastojimo sve naše projekte završiti u roku.

Odlično iskustvo 

Već više od deset godina u poslovanju što je jedan od ključnih razloga zašto nam se možete obratiti s povjerenjem. Ako ste u potrazi za povećanjem učinkovitosti vašeg ureda tad su naša projektna rješenja i uredski namještaj po mjeri vaše rješenje.

Iskusan tim

Pri izradi namještaja za Vaš ured ili recepciju, prilagođavamo se Vašim zahtjevima. Imamo više od deset godina iskustva i više smo no kompetentni ispuniti sve Vaše želje. Nazovite i uvjerite se i sami.

Što naši klijenti imaju za reći 

Shane Melaugh

“Stvarno su najbolji što se tiče izrade uredskog namještaja po mjeri! Od same izmjere pa sve do postavljanja, sve je odrađeno profesionalno. U potpunosti su ispunile sve naše prohtjeve i zahtjeve za radnim i konferencijskim stolovima, a ladičari i uredski ormari idealno se uklapaju u prostor. Ipak, najviše mi se svidjelo to što ne ostavljaju nikakav nered iza sebe. Uredni su i sve lijepo očiste... ”

Darko Novak
Marketing Menager

Prate trendove u dizajnu namještaja i odabiru materijala. Ugodna estetika ureda jedna je od bitnih stavki koja će podići raspoloženje zaposlenih i utjecati na efikasnost i to je upravo baš ono što je tvrtka Manitu d.o.o. uspjela postići prilikom uređenja i opremanja naših ureda. Sav uredski namještaj koji su izradili je vrhunski konstruiran i vrlo funkcionalan. Svakako preporučam! 

Zenita Rezanica 
Tajnica

John Doe UI/UX Designer
Shane Melaugh

Čak i oni profinjenijeg ukusa bez problema će pronaći svoj komad uredskog ili kućnog namještaja u tvrtki Manitu d.o.o. Gotovo sam sigurna, s obzirom na iskustvo koje sam imala s tvrtkom Manitu d.o.o., da su u stanju izraditi gotovo sve što zamislite za vaš ured. Meni su izradili baš ono što sam tražila i sad moji radnici uživaju u svojim novo namještenim uredima s radnim stolovima, uredskim ormarima i ladicama skrojenim baš po njihovoj mjeri.

Anđa Selak-Zeljko 
CEO

Izgradite svoj ured iz snova uz pomoć našeg iskusnog tima

Za povećanje efikasnosti ureda uz namještaj po mjeri i sva dizajnerska rješenja vezana uz izradu namještaja, s povjerenjem se obratite tvrtki Manitu d.o.o. koja je u mogućnosti vaše želje i dizajnerske ideje realizirati na najbolji mogući način.

ili

Nazovite na: +385 (0)40 633 455

More...