Blog

Najbolji hotelski kreveti

Najbolji hotelski kreveti

Bez obzira na okolnosti koje su vas dovele u neki hotel u potrazi za smještajem i odmorom, bilo da je to naporan dan proveden u razgledavanju lokacije koja se donedavno nalazila na vašoj “bucket” listi ili pak su razlog poslovne obveze, svatko će se složiti da je dobar i kvalitetan san jedna od najvažnijih stvari koju putnici traže od hotela.

read more
Kako pravilno urediti apartman?

Kako pravilno urediti apartman?

Uređenje apartmana za iznajmljivanje sve je češća tema s obzirom na rastući broj posjetitelja, ali i produljenje turističke sezone u kojoj se sve više nude dodatni sadržaji koji privlače posjetitelje. Stoga je od presudne važnosti, ukoliko se nalazite u funkciji iznajmljivača, izgled i uređenje vašeg apartmana.

read more
Što je to kantiranje?

Što je to kantiranje?

Bez puno okolišanja, odgovorimo kratko i jasno na postavljeno pitanje. Kantiranje predstavlja postupak lijepljenja rubnih traka na iveral te zatvaranja svih vidljivih dijelova iverala na elementima za namještaj. Dakle, prilikom odabira materijala (dekora i debljine) za vaš namještaj; bilo da se radi o kuhinji ili spavaćoj sobi, taj se materijal šalje na krojenje prema krojnoj listi izrađenoj na temelju vaših potreba.

read more
5 rješenja po mjeri za uštedu prostora uz multifunkcionalni namještaj

5 rješenja po mjeri za uštedu prostora uz multifunkcionalni namještaj

Ne tako davno, uređenje prostora malih dimenzija zadavalo je muke vlasnicima. Bilo je iznimno teško pronaći komad namještaja koji odgovara dimenzijama i oblikom te koji će zadovoljiti potrebe vlasnika, a da ujedno ne zaguši prostor. Srećom, danas se situacija na tržištu potpuno promijenila. Multifunkcionalan namještaj na široka vrata ulazi u domove, ali i u uredske prostore te pronalazi sve više zadovoljnih sljedbenika.

read more
Povećajte efikasnost ureda

Povećajte efikasnost ureda

S obzirom na činjenicu da na poslu provodimo veći dio svog vremena, u pravilu osam ili više sati, mjesto na kojem radimo uvelike utječe na našu efikasnost i produktivnost. Naravno da je efikasnost teško održati na visokom nivou cijelo vrijeme. Ipak, postoje neki savjeti koji će vam olakšati zadržavanje optimalne razine radne efikasnosti, a ujedno će utjecati i na poboljšanje radne atmosfere u samom uredu.

read more
Vodič za kupovinu uredskog namještaja

Vodič za kupovinu uredskog namještaja

Tvrtka Manitu d.o.o. tijekom godina profesionalnog rada usavršila je i isprofilirala se kao tvrtka koja će vam po mjeri izraditi namještaj za svaki ured -od najmanjeg do najvećeg. Njihov asortiman raspolaže širokom paletom proizvoda od radnih stolova, elemenata za odlaganje, ladičara i polica, a sve lijepog dizajna, pametnih funkcija i visoke kvalitete. Stoga je to idealno mjesto u kojem možete pronaći sve što vam je potrebno kako bi poslovanje vaše tvrtke teklo bez poteškoća, a ukoliko je potrebno možete se i savjetovati sa stručnjacima koji će vam predložiti najbolje rješenje za vaš ured.

read more
Uredski namještaj po mjeri sa suvremenim dizajnom

Uredski namještaj po mjeri sa suvremenim dizajnom

Odavno su završili dani kad su uredi bili tipični, standardno kvadrtičnog i jednostavnog izgleda okruženi sterilnim bijelim zidovima i osvijetljeni flouroscentnim lampama. Zahvaljujući gigantskim tvrtkama koje su omogućile svojim zaposlenicima oku ugodan i funkcionalan radni prostor, ideja dizajnerskog i ureda nesvakidašnjeg izglada sve se više širi. Sve više ljudi prihvaća ideju da kreativno radno okruženje pomaže kod inspiracije i omogućuje veću radnu produktivnost.

read more
Koji je najbolji materijal za namještaj?

Koji je najbolji materijal za namještaj?

Kad se odlučujete za kupnju namještaja, mnogo je stavki o kojima morate voditi računa. Najčešća misao vodilja većine je: “kupi jeftino, a kvalitetno”. Srećom, danas najskuplji materijal za izradu namještaja ne mora nužno značiti da je i najkvalitetniji. Sve ovisi o tome koji dio stana opremate i čemu će služiti određeni dio namještaja, dakle njegova funkcija, kao i pozicija u prostoru. Primjerice, puno i masivno drvo, koje je u pravilu najskuplje, bit će iznimno nefunkcionalno u kupaonici ako je obrađeno voskom ili uljem jer će uskoro postati deformiran zbog količine vlage u zraku.

read more
Četiri savjeta do ureda iz snova

Četiri savjeta do ureda iz snova

Poslovan prostor mjesto je na kojem zaposlenik provodi velik dio svog dana. Stoga, da bi poticao kreativnu i radnu atmosferu, uređenje poslovnog prostora od iznimne je važnosti jer mora biti ugodno kako zaposleniku, tako i klijentima ili poslovnim partnerima.
Kad razmišljate o uređenju poslovnog prostora, mudro je držati se nekoliko jednostavnih savjeta. Neke najvažnije predstaviti ćemo u ovom članku.

read more

Primajte naše obavjesti

Poljska 16a, 40 000 Čakovec, Hrvatska.

+385 (0)40 633 455

info@manitu.hr

Pin It on Pinterest

Share This