Uređenje apartmana za iznajmljivanje sve je češća tema s obzirom na rastući broj posjetitelja, ali i produljenje turističke sezone u kojoj se sve više nude dodatni sadržaji koji privlače posjetitelje. Stoga je od presudne važnosti, ukoliko se nalazite u funkciji iznajmljivača, izgled i uređenje vašeg apartmana.

Daleko su poodmakla vremena kad su apartmani za odmor bili gotovo unificirani pa gosti zapravo nisu imali preveliku mogućnost odabira. Danas, želite li privući goste i to one koji će vam se vraćati iz godine u godinu te osigurati pun apartman, u jeku i van sezone, te ujedno i dobro zaraditi,  skladno dizajniran i funkcionalano uređen apartman garancija je uspjeha. Ipak, nije sve tako jednostavno i stoga nastavite čitati kako biste saznali kako pravilno urediti apartman.

Kome ćete iznajmljivati apartman?

Za početak si morate postaviti pitanje kojem ćete tipu gostiju nuditi apartman da bi ga mogli opremiti u skladu s njihovim željama i sklonostima. Zasigurno neće uređenje biti isto za studente, obitelj s malom djecom, avanturiste ili za umirovljenike. Dakle, barem približno utvrdite ciljanu skupinu prije nego počnete s uređenjem.

Koliko novaca možete potrošiti na uređenje?

Važno je pravilno odvagnuti svotu koju ste voljni izdvojiti za uređenje, a da vam ono na kraju bude isplativo. Pritom je iznimno važno naglasiti, da bez obzira koji stil uređenja odabrali, nikad nemojte kupovati najjeftiniji namještaj.

Gosti za svoj novac uvijek žele više, a ujedno vas i konkurencija pritišće pa ukoliko želite dobru posjećenost tijekom cijele godine, nemojte štedjeti na namještaju. Odličan je odabir izrada namještaja po mjeri – ne samo da ćete dobiti točno što želite, već možete lako prilagoditi namještaj veličini svog apartmana.

A sve što zamislite, kakav god namještaj želite, bilo da se radi o kuhinji, krevetu, ormarima ili opremanju terase, tvrtka Manitu d.o.o. može vam to s lakoćom omogućiti.

Svaka prostorija je bitna!

Kad uređujete apartman tada uređujete cjelinu nekog prostora i kao takvog oglašavat ćete ga s ciljem što veće popunjenosti tijekom godine. A svaki će potencijalni gost, prije same rezervacije vašeg apartmana pregledati galeriju fotografija te će jedan od razloga rezervacije biti i privlačna uređenost svih prostorija.

Zasigurno nećete urediti kuhinju i dnevni boravak prema najnovijim trendovima, a u kupaonici ostaviti pločice iz 70-ih, ili pak na terasu staviti plastične stolice i stolić. Gostima je svaka prostorija bitna, pa pravilno odvagnite novac i ravnomjerno ga utrošite u uređenje baš svakog kutka vašeg apartmana.

Ne zaboravite na detalje!

I zadnje, ali nipošto ne najmanje važno,  jesu detalji. Iako je za kategorizaciju potrebna jedna slika na zidu, nemojte štedjeti na detaljima jer će oni odigrati ključnu ulogu u stvaranju pozitivnog stava kod gostiju.

Upravo sa slikama, pravilnim odabirom rasvjete, pomno biranim zavjesama koje se skladno nadopunjuju s ukrasnim jastucima, tepihom pa čak i nijansama boja na zidovima možete postići vrlo ugodan osjećaj popunjenog interijera. I ne, ne trebate kupovati ništa skupocjeno; upravo na dekoracijama možete za malo novca dobiti puno.

Potrebno ih je samo skladno rasporediti i odabrati u skladu sa stilom uređenja apartmana.

Ovih par smjernica pomoći će Vam kako pravilno urediti apartman, a u slućaju da trebate pouzdane, brze majstote s dugogodišnjim iskustvom u izradi namještaja po mjeri za hotelsko apartmanske prostore s povjerenjem se obratite tvrtki Manitu d.o.o. koja je u mogućnosti vaše želje i dizajnerske ideje realizirati na najbolji mogući način.

Pin It on Pinterest

Share This