Prostor u kojem živimo volimo održavati urednim, čistim i provjetrenim. Potreba za provjetravanjem stambenih prostora još je veća tijekom toplih mjeseci u godini, no upravo su ti mjeseci prepuni raznih insekata, kukaca i komaraca koji traže sklonište u vašem stambenom prostoru.

Tvrtka Manitu d.o.o. ima jednostavno rješenje za taj problem – postavljanje komarnika.

Komarnici pružaju savršen sklad blokirajući pristup insektima, a dozvoljavajući pritom svježem zraku da neometano ulazi u vaš prostor i provjetrava ga.

Iznimno se lako montiraju i postavljaju na prozore svih dimenzija s obzirom na to da se izrađuju po mjeri, prema zadanim dimenzijama vašeg prozora.

U ponudi tvrtke Manitu d.o.o postoje dva tipa komarnikafiksni komarnici i rolo komarnici.

Komarnici - zaštita od insekata

Fiksni komarnici u pravilu se montiraju na prozore kod kojih nije potreban prolaz. Ugrađuju se na prozorski okvir i prema potrebi se u skladu s godišnjim dobima mogu skinuti i postaviti natrag.

Rolo komarnici se postavljaju na prozore gdje je potrebno prolaziti van. Sam naziv rolo sugerira da se ovakav tip komarnika namata u kutiju poput roleta.

Upravljanje s naprednim klik sistemom je vrlo lako. Komarnik potegnete dolje pomoću perlice koja se nalazi na završnoj lameli, u konačnoj poziciji se sama zakači. S pritiskom završne lamele na dolje komarnik se otpusti i možete ga lagano podignuti.

Komarnici - zaštita od insekata

Rolo komarnici mogu se postaviti prema vašoj želji i potrebi vertikalno ili horizontalno.

Svi su dijelovi komarnika ( bilo fiksnog ili rolo) iznimno kvalitetne izvedbe. Dok su okvir, vodilice i kutija izrađeni od ekstrudiranog aluminija visoke kvalitete koja garantira protokorozivnu zaštitu i dug životni vijek trajanja te ih je moguće bojati prema velikom broju boja iz RAL ljestvice, mrežica je izrađena od posebnih staklenih vlakana što omogućuju stabilnost, optimalnu napetost i otpornost na vremenske prilike.

Također je moguće dobiti više različitih materijala za mrežice – staklena vlakna, poliester ili kovina.

Komarnici - zaštita od insekata

Komarnici su učinkovito i jednostavno, ekološki prihvatljivo i zdravo rješenje za sprečavanje ulaska različitih insekata u vaš dom. Zaštitite svoj dom bez korištenja otrovnih supstanci u borbi protiv nametnika te mu omogućite ulaz prijeko potrebnog svježeg zraka u mjesecima ljetnih žega.

Pin It on Pinterest

Share This