Uređenje

Visoko estetskih Interijera

MANITU d.o.o. je tvrtka koja pruža profesionalnu uslugu osmišljavanja, uređenja i opremanja privatnih i poslovnih prostora.

Što Mi Radimo

Namjštaj po mjeri

Obratite nam se sa punim povjerenjem i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti namještajem po mjeri.

Izrada

Po dogovorenom nacrtu radimo točne izračune za svaki elemenat i svaki njegov dio koji mu pripada te pristupamo izradi sa maksimalnom preciznošću.

Kreativnost i inovacija

Specijalizirani smo za izradu inovativnog i kreativnog namještaja po mjeri.

Tko je Manitu d.o.o.

Osnovana je 2007. godine u 100% hrvatskom vlasništvu s primarnom djelatnošću na tržištu repromaterijala da bi 2010. godine obogatila svoju ponudu i pokrenula vlastitu proizvodnju namještaja po mjeri i opremanje interijera stambenih i poslovnih prostora.

Primaran cilj i poslovna filozofija tvrtke je jednostavna: razumjeti potrebe kupaca, zadovoljiti zahtjeve i u krajnjoj liniji premašiti sva njihova očekivanja!

Kupcima se također približavamo i načinom plaćanja kao i povoljnijim cijenama. Kod nas uvijek možete zatražiti informativnu ponudu ili 3D skicu vašeg budućeg namještaja bez obaveze na kupnju istog. 

Prilikom uređenja vašeg doma, većinu od vas ne zadovoljava industrijski proizveden namještaj u tisućama primjeraka. Iz tog razloga , prema vašim potrebama i željama, nudimo vam namještaj iz vlastite proizvodnje izrađen od vrhunskih materijala i najkvalitetnijih okova na koje dajemo doživotno jamstvo.

Individualnim pristupom prema svakom kupcu kreiramo namještaj stavljajući naglasak na funkcionalnost, osobnost, kvalitetu i moderan dizajn. Kontroliranim procesom projektiranja i proizvodnje, smanjujemo rok isporuke, od izmjere do montaže, na svega 25 do 30 dana, ovisno o vašim posebnim zahtjevima i narudžbama.

Samo najbolje za Vas

9

Blum okovi

Otvaranje i zatvaranje namještaja s okovima tvrtke Blum postaje pravi doživljaj i povećava udobnost kretanja u svim područjima stanovanja, no prije svega u kuhinji.

9

Uređaji i aparati s garancijom

Proizvodnjom namještaja po mjeri bavimo više od 16 godina, a u želji da uslugom budemo najkvalitetniji, najprofesionalniji, najbrži i najbliži našim korisnicima odlučili smo u ponudu uvrstiti i uređaje i aparate s garancijom.

9

Garancija kvalitete

Manitu d.o.o. na svaki komad namještaja koji izradi i postavlja daje garanciju.

GODINA POSTOJANJA

ODRAĐENIH PROJEKATA

ZAPOSLENIKA

UREDSKIH ZAPOSLENIKA

“Nije dovoljno da proizvodimo proizvode koji funkcioniraju, razumljivi su i upotrebljivi, moramo izgraditi proizvode koji donose radost i uzbuđenje, užitak i zabavu, i, da, ljepotu životima ljudi.”

Don Norman

Kontaktiraj nas

Poljska 16a, 40 000 Čakovec, Hrvatska.

+385 (0)40 633 455

info@manitu.hr

Pin It on Pinterest

Share This