Naše Reference Projekti

 

Predstavljamo neke od naših uradaka i klijente s kojima smo uspješno i kvalitetno surađivali, u ovome našem skromnom portfelju.

Manitu d.o.o. konstantno radi na promociji svojih proizvoda i komunikaciji s tržištem. Stoga ćemo vam, na ovoj stranici, predstaviti neke od naših uradaka, te predstaviti klijente s kojima smo uspješno i kvalitetno surađivali, u ovome našem skromnom portfelju. 

Hotel Aristos

Hotel Aristos Zagreb pravi je odabir tražite li vrhunski smještaj u hotelu u Zagrebu, mjesto za vaše vjenčanje ili organizirate kongres.

Prilikom posjeta možete se uvjeriti i u kvalitetu izvedbe našeg namještaja koji krasi Aristos hotel.

Toplice Sv.Martin

Uz puno truda i vrijednog rada Sveti Martin postao je najpoželjnije odredište kontinentalne Hrvatske. Luksuz i komfor glavne su odrednice ovog prekrasnog resorta. 

Manitu d.o.o. izradio je za Toplice Sv. Martin posebno dizajniran i unikatan namještaj po mjeri.  

Murs Ekom

Strateški cilj TD Murs-ekom d.o.o. je kontinuirano unapređenje kvalitete svojih usluga rezultat čega je trajna briga za čišći okoliš i poboljšanja iskoristivosti otpada kao sekundarne sirovine.

RESCON d.o.o.

RESCON d.o.o. je tvrtka za tehničke usluge, nadzor i konzalting u graditeljstvu.

InsantOffice d.o.o.

InstantOffice projekt – ured koji uzvraća osmijeh i prilagođava se vašim mogućnostima i potrebama! Što sanjate u stvarnom životu, ostvarite kroz usluge projekta InstantOffice!

Simple frizerski salon

Lanac frizerskih salona Simple posluje na području Hrvatske od 2001 godine. Ponosni smo na svojih 16 lokacija u Hrvatskoj, i dvostruko više u stranim državama kao što su Slovenija, Srbija i Češka.

Humana Nova

Socijalna zadruga Humana Nova je društveno poduzeće koje potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta. 

ACT KONTO d.o.o.

ACT KONTO d.o.o. je neprofitno društveno poduzeće specijalizirano za pružanje stručnih i kvalitetnih knjigovodstveno‐računovodstvenih usluga, edukaciju i savjetovanje o financijskom poslovanju i upravljanju za neprofitne organizacije u RH.

TEHNIX d.o.o.

Kompanija Tehnix vodeća je eko industrija u svijetu. Poslovni cilj Tehnix-a je razvijati i proizvoditi najbolje tehnologije kojima se postiže održivi razvoj i cirkularna ekonomija. 

Portfolio tvrtke Manitu d.o.o. povećava se iz dana u dan. Lista zadovoljnih klijenata tvrtki, udruga, hotela,  poslovnih prostora i mnogih  drugih s kojima smo uspješno surađivali postaje sve impozantnija.

Ipak, izrada namještaja po mjeri za privatne kuće i stanove naše je najveće zadovoljstvo i sreća  jer nam takav oblik rada najlakše izmami osmijeh na licima zadovoljnih klijenata. 

Imate projekt u vidu?

Sagradimo ga zajedno!

Kontaktiraj nas

Poljska 16a, 40 000 Čakovec, Hrvatska.

+385 (0)40 633 455

info@manitu.hr

Pin It on Pinterest

Share This